Temafødselsdag

Børnefødselsdag med undervandstema

undervandsfødselsdagLeder du efter inspiration til en børnefødselsdag? Her kan du få tips til, hvordan du arrangerer en anderledes børnefødselsdag med undervandstema. Undervandstemaet kan passe hele året. Der findes masser af inspiration at hente til udklædning, pynt, mad og aktiviteter i undervandstemaet – forestil dig Nemo og Den lille havfrues univers!

Lad de små gæster komme udklædt efter tema, hvis de ønsker det – udklædning bør ikke være et krav. Udklædningen kan fx være en fin havfruekjole, eller dykkerfødder og dykkermaske passer jo også til temaet.

Pynt op til undervandsfødselsdag med fisk som du klipper ud af farvet karton. Det er en god idé at lade børnene være med til at hjælpe til med at lave så meget så muligt til fødselsdagen, det er jo supersjovt for dem at være med til at sætte deres præg, og det er superhyggeligt. Dæk et fint bord med blå serpentiner og servietter. Som mad til undervandstemaet passer fish & chips jo perfekt, server dem i fine både foldet af avispapir. Til fødselsdagen hører jo også en lagkage, pynt med blåt flødeskum, som du indfarver med blå frugtfarve, og med fisk sat på træpinde og blåt pyntegele. Server en blå bowle til lavet på Sprite med kiwistykker skåret ud i fiskeform.

Til undervandstemaet hører en spændende skattejagt “Undervandsmysteriet”, som er tilpasset aldersgrupperne 4-6 år og 7-10 år. Skattejagten er komplet, du får den leveret som en pdf-fil til din e-mail, som du printer og sætter op på udvalgte poster. Det er superenkelt og tager ca. 30 minutter at forberede.

Her finder du “Undervandsmysteriet” 4-6 år

Her finder du “Undervandsmysteriet” 7-10 år

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s