Skattejagter

pirat

Piratskattejagt

Hold piratfest med en spændende skattejagt! Lad de små pirater begive sig ud på eventyr på de syv have! På vej mod skatten skal de løse finurlige gåder og udfordrende opgaver. Du får alt, hvad du har brug for, så du hurtigt og nemt kan arrangere denne supersjove skattejagt med pirattema!
Mere info 4-6 år>>
Mere info 7-10 år>>skattejagter-stregskattejagt detektivmysterietSkattejagt: Detektivmysteriet
Et rigtig sjovt mysterium at løse for børnene! I Småkøbing forsvinder der værdifulde bøger fra biblioteket, og der en udlovet en belønning til dem, som finder bøgerne. Lad børnene blive detektiver og løse finurlige gåder i jagten på bøgerne! Alt, hvad du behøver findes i produktet – nemt for dig og supersjovt for børnene!
Mere info 4-6 år>>
Mere info 7-10 år>>
skattejagter-stregSuperhelteventyretSkattejagt: Superhelteeventyret
Et rigtig sjovt eventyr for små superhelte. Hjælp SuperSigurd med at redde Big City fra skurken med den grønne maske. En skattejagt, som skaber temaet for hele superheltefesten. Du får alt, hvad du har brug for, og arrangerer nemt det hele på mindre end en halv time!
Mere info 4-6 år>>
Mere info 7-10 år>>

skattejagter-stregprinsesse-mysterietSkattejagt: Prinsessemysteriet
Den perfekte fødselsdagsaktivitet for alle med prinsessedrømme! Prinsessemysteriet er en underholdende skattejagt, hvor alle prinsesser skal hjælpe til med at befri prins Månestråle, som en ond fe har forvandlet til en frø og har låst inde i slotstårnet.
Mere info 4-6 år>>
Mere info 7-10 år>>
skattejagter-stregskattejagt-udendorsSkattejagt UDENDØRS
En rigtig sjov skattejagt for børn, som afholdes udendørs. Kan bruges i haven, gården eller parken og på legepladsen. Du får alt, hvad du behøver, og skal bare tilføje nogle enkle rekvisitter, så er skattejagten klar på ingen tid. Perfekt til børnefødselsdagen eller til at sætte kulør på en fest for børnene.
Mere info>>
skattejagter-stregskattejagt-for-bornSkattejagt for børn
Med vores færdige skattejagt arrangerer du en rigtig sjov og professionel skattejagt for børnene på bare nogle minutter! Skattejagten er klar til brug og fungerer i ethvert hjem, du tilpasser selv længde og sværhedsgrad. Perfekt til børnefødselsdagen eller til at sætte kulør på festen for de små.
Mere info>>
skattejagter-stregjunglemysterietJunglemysteriet
Skattejagt for alle eventyrere! Børnene skal begive sig ud på ekspedition i junglen for at finde mayaindianernes glemte by og dens sagnomspundne skat! Et eventyr fyldt med spændende udfordringer, gåder og møder med junglens vilde dyr! Alt, hvad du behøver, medfølger – du skal bare tilføje en smule fantasi!
Mere info 4-6 år>>
Mere info 7-10 år>>
skattejagter-stregHotelmysterietSkattejagt: Hotelmysteriet
Hold en mysteriefødselsdag og lad børnene løse det spændende Hotelmysterie! Hotelchefen Georg Gæstfri skal bruge børnenes hjælp til at stoppe en listig tyv, som er løs på hotellet. På denne spændende skattejagt skal børnene løse gåder, finde de forsvundne ting og desuden indsamle ledetråde til hvem tyven er. Perfekt udenfor, til sommer og ferie!
Mere info 4-6 år>>
Mere info 7-10 år>>
skattejagter-stregSkovmysterietSkattejagt: Skovmysteriet
En sjov skattejagt for børnene med en spændende historie! Denne skattejagt gennemfører man udenfor med skattekort og ledetråde. Den egner sig godt til haven, i parken, på stranden eller i skoven! Børnene befinder sig på Familien Skovs campingplads i Storskoven, hvor eventyrjægeren Vilde Valdemar har gemt en skat.
Mere info 4-6 år>>
Mere info 7-10 år>>
skattejagter-stregCirkusmysterietSkattejagt: Cirkusmysteriet 4-6 år
Supersjov skattejagt for børnene i cirkusmiljø! Løs cirkusmysteriet! Lad børnene fordybe sig i en spændende jagt på nøglerne til løveburet og på vejen løse gåder og udfordringer. Du får alt det, du skal bruge til enkelt at arrangere en rigtig underholdende temaskattejagt. For børn 4-6 år.
Mere info>>
skattejagter-stregspogelsesmysterietSkattejagt: Spøgelsesmysteriet
De Små Spøgelser Buu og Boo skal have hjælp af børnene til at finde nøglerne til kælderkammeret i Det Øde Hus- for derinde er den hemmelige skat, som har været bevogtet af Det Gamle Spøgelse i 100 år! Et rigtigt spændende mysterium for børn- blandt spøgelser, monstre, hekse og troldmænd!
Mere info 4-6 år>>
Mere info 7-10 år>>
skattejagter-stregSommermysterietSkattejagt: Sommermysteriet
Lad børnene løse sommermysteriet, som ankommer med flaskepost. Rigtig sjov og sommerlig skattejagt, som kan gennemføres næsten hvor som helst, og som passer til enhver lejlighed- hele sommeren. Forgyld sommerfesten for børnene! Enkelt at forberede for dig, og supersjovt for børnene!
Mere info 4-6 år>>
Mere info 7-10 år>>
skattejagter-stregIsmysterietSkattejagt: Ismysteriet
Et spændende eventyr med isprinsesse Arabella, pingvinen Puk og elgen Ole! Børnene skal hjælpe isprinsessen med at redde den årlige snefest! Skattejagten kan foregå indenfor eller udenfor, hjemme eller ude, for både mange og få børn – enkelt for dig, supersjovt for børnene!
Mere info 4-6 år>>
Mere info 7-10 år>>
skattejagter-stregMysteriet på museetSkattejagt: Mysteriet på museet 7-10 år
Mysteriet på museet er en supersjov skattejagt med spændende udfordringer, som skal løses på vejen. Skattejagten passer til børn i alderen 7-10 år. Det gælder om at hjælpe museumsinspektøren med at finde de seks forsvundne nøgler til mumiens kasse før den store egyptiske udstilling!
Mere info>>
skattejagter-stregÆggejagtenPåskeskattejagt: Æggejagten
Først skal hønen Agathes forsvundne æg findes ved hjælp af ledetråde, finurlige gåder og spændende udfordringer og derefter gælder det om at finde et påskeæg, som måske er fyldt med slik! Lad børnene fejre påsken ekstra festligt i år! Kan gennemføres inde eller ude for et eller mange børn.
Mere info 4-6 år>>
Mere info 7-10 år>>
skattejagter-stregHalloweenmysterietSkattejagt: Halloweenmysteriet
I Halloweenmysteriet skal børnene hjælpe Grev Vlad med at finde Kråkehofs gemte skat. For at det skal kunne lade sig gøre, skal de løse spændende udfordringer fra hekse, vampyrer, monstre, spøgelser og troldmænd og slottets andre beboere. Indeholder alt hvad du skal bruge inkl. diplom.
Mere info 4-6 år>>
Mere info 7-10 år>>
skattejagter-stregJulemysteriet
skattejagter-streg