Temafødselsdag

Hold en piratfødselsdag

piratfødselsdagSkal du holde en børnefødselsdag er det en god idé at vælge et tema, som passer til fødselsdagsbarnet. Et tema sætter en ramme om fødselsdagen, og gør den mere fuldendt.

Der er mange temaer at vælge imellem. Hvad interesserer dit barn sig for? Tag en snak med dit barn om dette. Hvis I mangler inspiration til et spændende fødselsdagstema, får I her lidt inspiration til, hvordan man holder en vellykket piratfødselsdag.

Et pirattema er utroligt populært både blandt yngre, men også blandt de lidt ældre børn. Arranger din børnefødselsdag omkring temaet, dvs. både i forhold til invitationer, mad, bordpynt og evt. udklædning – at børnene er udklædt skaber altid en ekstra dimension til en børnefødselsdag. Dog er det en god idé at gøre det valgfrit om man skal klædes ud, det må børnene selv bestemme – skriv det i invitationen.

Til en børnefødselsdag med pirattema hører selvfølgelig en skattejagt som aktivitet. Her kan man gå to veje, enten en almindelig skattejagt med pirattema med brug af kort, poster og gåder, eller en mobilskattejagt med pirattema. Det kommer an på alderen på de børn, som er inviteret, For de 4-9 årige kan en almindelig skattejagt anbefales, og til de 10-13 årige passer en mobilskattejagt. En almindelig, traditionel skattejagt for de 4-9 årige udføres med et kort eller med ledetråde, som leder til poster, hvor der er placeret gåder og udfordringer, som skal løses på vejen til den gemte skat.

Her finder du spændende skattejagt til en piratfødselsdag

Piratskattejagt for de 4-6 årige

Piratskattejagt for de 7-10 årige

En mobilskattejagt løses udelukkende i mobilen ved hjælp af google maps og tilknyttede spørgsmål, som skal ledes efter og løses for at få næste punkt på kortet, og til sidst skal man lede efter en fysisk skat, som man har gemt godt. Skatten kan være fx slikposer eller en skål med popcorn med chokolademønter på toppen. En mobilskattejagt arrangeres enkelt på et website, og kan tilpasses det område, hvor man ønsker, at den skal foregå. Historie og spørgsmål / gåder, som børnene skal svare på, er komplette, det du skal gøre er blot at placere punkter på et kort på en enkel arrangørside.

Her finder du spændende mobilskattejagt til en piratfødselsdag

Mobilskattejagt med pirattema til en piratfødselsdag for de 10-13 årige

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s