Mobilskattejagt

Mobilskattejagt til børnefødselsdag

mobilskattejagt-boernefoedsLeder du efter en spændende aktivitet til børnefødselsdag for de lidt ældre børn i alderen ca. 9-14 år? I den alder er man måske blevet lidt for gammel til en almindelig skattejagt og efterspørger noget anderledes og mere udfordrende underholdning. Her passer en mobilskattejagt til aldersgruppen.

En mobilskattejagt er superspændende for børnene. I en mobilskattejagt får man gåder i mobilen, som er koblet til bestemte steder på et googlekort – mobilskattejagten er fleksibel, du registrerer selv stederne på et googlekort over det sted, hvor du ønsker at mobilskattejagten skal foregå, en runde i den lokale park eller i et skovområde, på stranden mm. Der skal min. være 75 meter mellem posterne, for at virke optimalt.

Deltagerne får en intro med en historie og et startpunkt i mobilen, som de skal lede efter. Når de er kommet til punktet, udløser det en gåde, som børnene skal løse/svare på for at få næste kortnål vist i telefonen – der er svarmuligheder, så børnene kan altid gætte sig til et svar for at komme videre. Børnene går på den måde fra gåde til gåde, indtil de har gennemført hele historien og har fundet den eftertragtede skat, som er gemt i målet!

Som skattejagtsarrangør får du adgang til et lille, enkelt arrangørsite, hvor du planlægger skattejagten, deler deltagerne op i hold, starter holdene og ser deres fremskridt i realtid og til sidst kan se et resultat. I mobilskattejagten kan holdene konkurrere mod hinanden, op til 10 hold pr. mobilskattejagt, men den kan også udføres uden konkurrenceelement, hvor en gruppe skal gennemføre skattejagten og finde skatten, uden at konkurrere mod hinanden, det bestemmer man helt selv!

En mobilskattejagt er et fartfyldt og spændende eventyr, og den engagerer børnene ved at være udfordrende og sjov – den kombinerer traditionel skattejagt med online-spillets verden, ved at være interaktiv og online, men samtidig ved at have en rigtig, fysisk skat gemt. En garanteret succes til en børnefødselsdag!

Her finder du udvalg af mobilskattejagter

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s