Halloween

Børnefødselsdag med halloweentema

halloween underholdningDet er populært at holde fødselsdag med et tema, og hvorfor ikke her i forbindelse med næste højtid halloween, holde en børnefødselsdag med halloweentema?

Når man vælger et tema til en børnefødselsdag har man automatisk en linje for, hvordan alting skal forløbe, alt fra invitationer og pynt til mad og underholdning.

Selvom børnefødselsdagen måske ikke falder lige på d. 31. oktober, som er dagen for halloween, kan man stadig godt holde en halloweenfest på en anden dag. Til en halloweenfest er det et must at lade de små gæster klæde sig ud gerne som noget uhyggeligt, fx spøgelse, monster, vampyr mm. er populært, men de yngre børn kan også klæde sig ud som noget mindre skræmmende fx som et græskar eller sort kat. Her finder du idéer til halloween udklædning.

I forhold til halloween underholdning og halloween aktiviteter er der en masse ting man kan finde på, fx kan man arrangere et spøgelsesløb ude i parken, hvor børnene følger en rute og skal løse opgaver på vejen som er sat op langs ruten. Lad børnene være ude i skumringen, for at sætte stemningen, men for de mindre børn er det bedst, hvis det ikke er blevet helt mørkt. Eller man kan lave en skattejagt med halloweentema udenfor, hvor børnene skal leve sig ind i en spændende halloweenhistorie.

Her finder du masser med sjov halloween underholdning for børnene!

Spøgelsesløb: Spøgelsesjagten 4-6 år

Spøgelsesløb: Spøgelsesjagten fra 7 år

Skattejagt: Monsterbalmysteriet 4-6 år

Skattejagt: Monsterbalmysteriet 7-10 år

Skattejagt: Halloweenmysteriet 4-6 år

Skattejagt: Halloweenmysteriet 7-10 år

Skattejagt: Spøgelsesmysteriet 4-6 år

Skattejagt: Spøgelsesmysteriet 7-10 år

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s