Skattejagt til børnefødselsdag

Hold en børnefødselsdag med en piratskattejagt

børnefødselsdagLeder du efter idéer til en børnefødselsdag? Hvad med at holde en børnefødselsdag med et vaskeægte pirattema! Vi kan anbefale et pirattema til en børnefødselsdag – en piratfødselsdag er utrolig populær blandt både piger og drenge. Derudover er det desuden enkelt at klæde sig ud til en piratfødselsdag. De fleste har en piratudklædning derhjemme i skabet. Eller også er det nemt selv at skabe sin egen piratudklædning ved hjælp af få virkemidler, noget som også er værdsat blandt forældrene. Lad også pirattemaet skinne igennem din børnefødselsdag i forhold til invitationer, pynt og mad.

Her finder du masser med inspiration, til hvordan du holder en vellykket piratfødselsdag for dit barn.

Til en piratfødselsdag skal man selvfølgelig have noget underholdning for børnene, som passer til temaet, og her kan vi anbefale en spændende skattejagt med pirattema.

Piratmysteriet er en ny, spændende skattejagt med pirattema for børn, som findes til to forskellige aldersgrupper – en version til de 4-6 årige og en version til de 7-10 årige. I Piratmysteriet for de 7-10 årige skal børnene kunne læse og regne.

Denne piratskattejagt handler om piratkaptajn Tveskægs piratskat. Historien er den, at den grusomme kaptajn Sortskæg er ude efter piratskatten, og Tveskæg har brug for børnenes hjælp til at redde skatten, da han selv er forlist på en øde ø, og han har derfor udsendt en flaskepost, hvor han anmoder om børnenes hjælp. I denne skattejagt skal børnene løse forskellige sjove, finurlige og underholdende gåder og fysiske udfordringer for at finde den eftertragtede piratskat! Med den interessante historie, de finurlige gåder og spændende udfordringer forflyttes børnene til skattejagtens verden!

Lad børnene begive sig ud på piratskattejagt!

Her finder du den nye piratskattejagt:

Skattejagt: Piratmysteriet 4-6 år

Skattejagt: Piratmysteriet 7-10 år

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s