Sommer

Aktiviteter til en sommerfødselsdag

sommerfødselsdagHar dit barn fødselsdag i sommermånederne? Så er det tid til en sommerfødselsdag!

Når børnene har nået en vis alder og det er tid til en børnefødselsdag kan det være et problem at få plads derhjemme – klasserne er store, og ofte vil fødselsdagsbarnet gerne invitere alle vennerne. Derfor er det enklere at arrangere en børnefødselsdag om sommeren, i og med at man kan være udendørs.

Hvis man har adgang til en have eller en gård, er det et godt sted at holde en børnefødselsdag, så har man nem adgang både til køkken og toilet. Men man kan også vælge at holde en sommerfødselsdag i parken, på stranden eller i skoven. Uanset hvor du holder fødselsdagen udendørs, skal du sørge for at have en plan, hvis det nu begynder at regne, evt. kan man have et stort telt eller en pavillon, som man sætter op.

I forhold til mad til en børnefødselsdag udendørs, skal man sørge for at holde det enkelt, evt. sandwicher og brikjuice, eller man kan grille nogle pølser og lave snobrød, og til dessert kan man grille marshmallows, det plejer at være populært. Husk også at tage masser med vand med, især hvis solen skinner, børnene bliver tørstige af at være aktive.

I forhold til aktiviteter til en sommerfødselsdag kan vi anbefale en mobilskattejagt til de lidt større børn i alderen 10-13 år. En mobilskattejagt er udfordrende og superspændende for børnene – de leder efter positioner på et kort i mobilen, som man som skattejagtarrangør selv placerer på et kort over det område, hvor man ønsker at mobilskattejagten skal foregå. Punkterne på kortet udløser spørgsmål og gåder som børnene skal svare på, på vejen til den eftertragtede skat!

Her finder du udvalg af mobilskattejagter

Eller til en sommerfødselsdag for børn i alderen 4-10 år, kan man arrangere en skattejagt med sommertema. Du sætter poster med gåder ud i landskabet, som børnene skal finde og løse, enten ved hjælp af ledetråde eller et skattekort.

Her finder du populære top 3 skattejagter med sommertema, som du får leveret pr. e-mail, lige til at printe og gå i gang. Superenkelt!

Skattejagt: Piratskattejagt 4-6 år | Skattejagt: Piratskattejagt 7-10 år

Skattejagt: Sommermysteriet 4-6 år | Skattejagt: Sommermysteriet 7-10 år

Skattejagt: Undervandsmysteriet 4-6 år | Skattejagt: Undervandsmysteriet 7-10 år

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s