Generelt

Børnefødselsdag i forbindelse med påsken

63817505.jpgSkal du holde børnefødselsdag i påsken? 

Så er det oplagt at lade sig inspirere af påsken som tema for børnefødselsdagen! Påsken er en festlig tid, med masser af pynt og glade farver – lad det skinne igennem i forhold til både invitationer, mad, borddekoration og aktiviteter.

Dæk fødselsdagsbordet med en fin dækkeserviet, med påskeopgaver, som kan bruges både som bordplan og aktivitet på en gang. Her finder du påskedækkeservietten

Forslag til aktiviteter til børnefødselsdag i påsken kan være, at lade børnene gå på jagt efter påskeæg med en udfordrende, fartfuld mobilskattejagt, eller begive sig på traditionel skattejagt med fysiske poster, gåder og udfordringer. Eller du kan lave Påskeharens finurlige æggejagt med børnene indendørs, med sjove gåder, som også fungerer som ledetråde, alle i jagten på det eftertragtede påskeæg!

Mobilskattejagt: Æggejagt!
Påskens cooleste æggejagt! Lad børnene finde positioner på et kort i mobilen, og løse gåder for at “finde” æg og til sidst nå frem til slutmålet, hvor påskeægget venter! Mobilskattejagten kan udføres hvor som helst – man bestemmer selv hvor. Det kan være en runde i parken, i skoven mm. Æggejagten kan udføres med få børn – eller for mange, som konkurrerer mod hinanden! Æggejagten fås til tre forskellige aldersgrupper, 5-7 år, 8-10 år, og fra ca. 11 år.
Mobilskattejagt: Æggejagt 5-7 år
Mobilskattejagt: Æggejagt 8-10
Mobilskattejagt: Æggejagt fra ca. 11 år

Påskeskattejagt: Æggejagten
Æggejagten er en sjov skattejagt, hvor børnene skal finde Hønen Agathes forsvundne æg ved hjælp af ledetråde, og finurlige gåder – og på vejen gå igennem spændende udfordringer, der til sidst leder til et rigtigt påskeæg! Æggejagten kan gennemføres både indenfor eller udendørs i haven. For både et barn eller for mange børn, som man så evt. deler op i grupper, og den kan gennemføres med eller uden udfordringer.
Påskeskattejagt: Æggejagten 4-6 år 
Påskeskattejagt: Æggejagten 7-10 år

Påskeharens finurlige æggejagt
En sjov og udfordrende æggejagt for børnene, som er superenkel at arrangere! Påskeharen har fundet på 16 opfindsomme gåder, som fungerer som ledetråde i jagten på chokoladeæg eller det store påskeæg. Passer til børn fra ca. 5-6 år og opefter.
Påskeharens finurlige æggejagt fra ca. 5-6 år

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s