Generelt

Tips til børnefødselsdags aktiviteter

bornefodselsdagsaktiviteterI dag er der mange underholdende børnefødselsdags aktiviteter at vælge imellem- såsom legeland, bowling, leje en klovn, rollespil, fodboldfødselsdag eller børnefødselsdag i svømmehallen. Måske er der endda for mange tilbud at kunne vælge imellem?- og måske koster det oven i købet rigtig mange penge at holde en børnefødselsdag?

Det bør jo ikke være således at jo flere penge man bruger på fødselsdagen jo sjovere bliver det. Især ikke hvis man er en smule kreativ selv. Man kan med få midler selv arrangere en vellykket børnefødselsdag, hvis man sætter lidt tid af til forberedelse.

For at forberede en vellykket børnefødselsdag for dit barn, skal du tænke over hvad fødselsdagsbarnet interesserer sig for, og hvad de nærmeste venner synes er sjovt.

Man kan vælge at have et tema for fødselsdagen fx superheltetema, prinsessetema, detektivtema, men man kan også vælge ikke at have et tema, det gælder først og fremmest bare om at sætte fødselsdagsbarnet i centrum på en sjov, underholdende og god måde. I forbindelse med at man evt. vælger et børnefødselsdagstema, kan man evt. lade placeringen af festen styre temaet, fx hvis det er i parken med en fodboldbane, kan man holde en fodboldfødselsdag. Ved at integrere ting og fænomener, som man finder der hvor man holder fødselsdagen, fx i skoven eller på stranden, kan man også få et gennemgående tema til fødselsdagen.

Skattejagt: Detektivmysteriet
Et rigtig sjovt mysterium at løse for børnene! I Småkøbing forsvinder der værdifulde bøger fra biblioteket, og der en udlovet en belønning til dem, som finder bøgerne. Lad børnene blive detektiver og løse finurlige gåder i jagten på bøgerne! Alt, hvad du behøver findes i produktet – nemt for dig og supersjovt for børnene!
børnefødselsdags aktiviteter 4-6 år>>
børnefødselsdags aktiviteter 7-10 år>>

Under fødselsdagen så er det en god idé at starte med en leg, for at sætte gang i fødselsdagen og for at ryste børnene sammen. Det kan være en leg med nogle enkle regler som børnene kan genkende, så undgår man det kaos som let opstår, hvis man bare har fri leg til at starte med, da dette let kan blive ret intensivt. Et eksempel på en populær fødselsdagsleg er skattejagt- hvis du har et tema til fødselsdagen kan skattejagten have samme tema: piratskattejagt, superhelteskattejagt, prinsesseskattejagt. Til skattejagten finder du på et plot og sætter nogle poster ud i landskabet, som børnene så skal finde vha. et skattekort eller ledetråde. På posterne placerer du forskellige opgaver, som skal løses eller et puslespil, som skal lægges. Til sidst kommer børnene til den skat, som kan være slikposer eller små gaver til alle børn!

Skattejagt: Spøgelsesmysteriet
De Små Spøgelser Buu og Boo skal have hjælp af børnene til at finde nøglerne til kælderkammeret i Det Øde Hus- for derinde er den hemmelige skat, som har været bevogtet af Det Gamle Spøgelse i 100 år! Spændende mysterium for børn- blandt spøgelser, monstre, hekse og troldmænd!
Børnefødselsdags aktiviteter spøgelsesmysteriet 4-6 år>>
Børnefødselsdags aktiviteter spøgelsesmysteriet 7-10 år>>

Når du arrangerer en fødselsdag så sørg for først at lave et budget, hvilket kan være en afgørende faktor for hvad fødselsdagen kan indeholde. Man kan spare mange penge ved netop selv at være lidt kreativ.
For at komme tilbage til at holde en dyr fest på et legeland, så kan børnene synes det er lige så sjovt at holde det i hjemmeregi. Hvis man som sagt bare sørger for at der er en aktivitet arrangeret for børnene, sammen med en fin borddækning, og evt. udklædninger, der passer til det tema man evt. har valgt, så kan man få en vellykket fest!

Flere skattejagter med forskellige populære temaer til børnefødselsdagen samt anden underholdning finder du på her>>

Tips til piratfødselsdag>>

Tips til junglefødselsdag>>

Tips til prinsessefødselsdag>>

Tips til superheltefødselsdag>>

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s