Skattejagt til børnefødselsdag

Skattejagt til 8 års fødselsdag

skattejagt-8-arSkattejagt til 8 års fødselsdag

Her har du et spændende forslag til hvordan du kan fejre dit barns fødselsdag med en færdig skattejagt.

“Hotelmysteriet” er et helt nyt produkt, hvor Hotelchefen Georg Gæstfri behøver børnenes hjælp til at stoppe en listig tyv, som er løs på hotellet! På skattejagten skal børnene løse gåder og finde forsvundne ting på hotellet. Med børns fantasi befinder man sig snart på Hotel Holiday og er på jagt efter den maskerede tyv.

Hotelmysteriet er en sjov og udfordrende skattejagt, som findes i to alderstilpassede varianter til 4-6 og skattejagt børn 7 år–10 år. Dette mysterium kan udføres med et mindre eller større antal børn- hvis der er mange børn inddeler man dem i grupper. Information om hvordan dette gøres findes også i produktet. Mere skattejagt poster & skattejagt gåder her.
Skattejagten er udfordrende for børnene og kan meget vel stå alene som aktivitet til børnefødselsdagen. Det er nemt at forberede og udføre skattejagten, man får al information og materiale i produktet.

Skattejagt: Hotelmysteriet 4-6 år
Hold en mysterie fødselsdag og lad børnene løse det spændende Hotelmysterie! Hotelchefen Georg Gæstfri behøver børnenes hjælp til at stoppe en listig tyv, som er løs på hotellet. På denne spændende skattejagt skal børnene løse gåder, finde de forsvundne ting og desuden indsamle ledetråde til hvem tyven er. Perfekt udenfor, til sommer og ferie! 169 dkr
Mere info>>

Skattejagt: Hotelmysteriet 7-10 år
Hold en mysteriefødselsdag og lad børnene løse det spændende Hotelmysterie! Hotelchefen Georg Gæstfri behøver børnenes hjælp til at stoppe en listig tyv, som er løs på hotellet. På denne spændende skattejagt skal børnene løse gåder, finde de forsvundne ting og desuden indsamle ledetråde til hvem tyven er. Perfekt udenfor, til sommer og ferie! 169 dkr
Mere info>>

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s